+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

C-Szériájú nyomtatók

           

 

 

A Domino C-szériájú eszközök kiváló minőségű jelölést tesznek lehetővé porózus anyagokra. A C-széria erőssége a költségek alacsonyan tartása, összehasonlítva a címkés, illetve thermal transfer megoldásokkal szemben.

Ezeket a nyomtatókat elsősorban nedvszívó anyagok jelölésére használják. Függőleges felületekre képes valós időben akár változók adatokat is nyomtatni.

A C-széria a Domino C7, Domino C16, Domino C1000, Domino C3000 és Domino C6000 verziókból áll.

 

Domino Macrojet, Casecoder nyomtatók

A Domino Macrojet és Casecoder jelölőberendezéseit nagykarakteres jelöléshez fejlesztették ki. Ezen eszközök kizárólag tinta felhasználásával működtethetőek, amit a tintatartályból szív fel a készülék.

ZA Macrojet és Casecoder készülékeknél a tintát nem szükséges higítani, mivel jóval nagyobb méretű fúvókán keresztül jut el a tinta a jelölendő felületre, mint az ink-jet típusú eszközöknél. (a tinta viszkozitás, mely a környezeti hőmérséklettől is függ, nem játszik szerepet ezesetben) Ezért van az, hogy nem szükséges make-up használata a tintákhoz. Nyomástárolásra alkalmas membrános egység szállítja a tintát a nyomtatófejhez egy összekötő tömlőn keresztül, végül a nozzle-on keresztül tintacseppek formájában kerül fel a jelölendő felületre.

Az eszközök képesek arra is, hogy a nyomtatási felbontást változtassák (nagyobb, vagy kisebb mennyiségű tinta felhasználásával adott felületre)