+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Tulajdonságok

A Domino új szériájú V120i, V220i és V320i modelljei a legfejlettebbek a jelenleg kapható összes ipari termál transzfer technológiájú nyomtató közül.


   

   

Ez a készülék változó adatokat, vagy vonalkódot képes felvinni közvetlenül a csomagolóanyagra a csomagoló gépsoron. Az összes V szériájú nyomtató jellemzője az egyszerű és gyors működés, valamint az ipari formaterv. Az összes adat tárolható és beolvasható USB-ről is, ez a csatlakozó standard tartozéka a nyomtatóknak.

A Magyar nyelvű menürendszer segítségével könnyedén beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk nyomtatni, igény szerint automatikus dátumot, illetve lejárati időt állíthatunk be.

Minden eszköz képes folyamatos, illetve szakaszos módban is jelölni, a jobbos és balos kialakítás lehetővé teszi, hogy minden gyártósorba könnyedén illeszthető legyen.

Nincs szükség egyedi driverre, használhat tetszőleges számítógépes interfészt a Domino V-széria irányítására, akár a csomagológép vezérlő számítógépét is. A hagyományos, hengeres, vagy bélyegzős nyomtatókkal összehasonlítva a digitalis termál transzferes technológia kiváló nyomtatási minőséget képvisel alacsonyabb fenntartási költségek mellett.